Activiteitenprogramma 2018

23 juni 2018  Wandeling met gids door het Burgemeester Berkhoutpark

Aanvang: 11.00 uur, verzamelen bij de ingang van het park aan de Margrietlaan Voorschoten

U kent ongetwijfeld het Burgemeester Berkhoutpark in het centrum van Voorschoten. Het park werd enkele jaren geleden geheel gerenoveerd. Daarbij werden oude zichtlijnen hersteld, oude bomen en struiken werden verwijderd en op de speelweide werden nieuwe speeltoestellen geplaatst.

Op zaterdag 23 juni 2018 leidt Rinze Hofman, samensteller van de Bomenroute door Voorschoten, u rond door het park. De grote variёteit aan bomen en planten komt daarbij uitgebreid aan bod, maar ook de bijzondere geschiedenis van het park, aangelegd in de jaren ’30 van de vorige eeuw door werklozen, wordt niet vergeten. De wandeling zal maximaal 1,5 uur duren.
Er is plaats voor 15 deelnemers. Deelname is op volgorde van aanmelding. Na aanmelding (onder vermelding van naam, adres, telefoon, email en al/niet OGLV-lidmaatschap) wordt een bevestiging van deelname ontvangen. Bij meer dan 15 aanmeldingen zal een wachtlijst worden aangelegd. Deelname is gratis voor OGLV leden. Niet-leden betalen 5 euro contant ter plekke aan de OGLV-vertegenwoordiger.

Inschrijven via email: emjquanjer@planet.nl voor 15 juni 2018
Contactpersoon: Liesbeth Sentrop – Quanjer, telefoon 071 – 5616694

8 september: Open Monumentendag

10 oktober: Paddestoelen wandeling in de Horsten o.l.v. een IVN gids (incl. kinderen)

24 november: Leidse schouwburg achter de coulissen en historie